Stefaan op 25 juli 2019

Opnieuw een verbindende avond met mensen die krachtig staan in hun gevoeligheid. Een zoektocht naar de betekenis van stemmen, van psychoses, van het lichaam als anker. Een open dialoog met zorg en betrokkenheid. Er kunnen zijn met je verhaal, je verhaal toevertrouwen aan het vuur en het gedragen weten door mede-Caminaars. Het opborrelen van initiatieven en activiteiten, en het samen zoeken om van dit huis een thuis te maken. Dank je wel An, Jan, Sylvia, Johan, Aline, Charlotte, Rika, Greet, Isabelle, Nikolas, Dag.

No comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>